Shiai zondag 4 juni

Vandaag zijn Aristo Ongena en Jan De Doncker naar shiai geweest.
Aristo (bruine gordel) zat bij de -60, hij heeft zijn eerste wedstrijd gewonnen met een houdgreep en zijn tweede met een combinatie van harai-goshi en verloor zijn 3de wedstrijd in een houdgreep. Hij behaalde dus 2 punten en heeft in totaal al 4 punten.
Jan (eerste Dan)zat bij de -73, hij heeft zijn eerste wedstrijd gewonnen met een soort van ushiro goshi en zijn tweede wedstrijd met een soort van tani otoshi. Hij verloor zijn 3de wedstrijd met een houdgreep. Dus hij haalde ook 2 punten en heeft in totaal al 7 punten. Dat was het voor de shiai.

Advertentie

Een gedachte over “Shiai zondag 4 juni

  1. Proficiat Jan en Aristo! Een leuke motivatie om de zondag vroeg uit jullie bed te kruipen :).

    Like

Reacties zijn gesloten.