MEGAkleuters werpen zwarte banden


De lessenreeks kleuterjudo zit erop en was bijzonder succesvol. Tien weken lang hebben Stefan en Sylvie drie- tot vijfjarigen laten kennismaken met eenvoudige basistechnieken van het judo: kruipen, koprol, achterwaartse val, een eerste worpje. En dat op een heel speelse manier die werd gesmaakt door alle kleuters en ouders. Op zondagmorgen werd de judomat omgetoverd tot een heus speelparcours, elke les had een thema: stad op stelten, disco, vechten met mama of papa, rollen en bollen, jump, mini-pieten,… en de laatste les: megakleuters. Onze jonge judoka’s kregen als allerlaatste opdracht om vier zwarte banden te werpen. Ze hebben dat heel goed gedaan en werden beloond met een diploma ‘MEGAKLEUTER’.

Na het succes van de eerste lessenreeks zal er in februari – maart een twee reeks volgen. Wie geïnteresseerd is neemt best contact op met een van onze bestuursleden, opgelet want de plaatsen zijn beperkt tot 20 kleuters (3 tot 5 jaar).

Bekijk hier alle foto’s van de laatste les

Advertentie