Tornooi Waarschoot 10 oktober 2010

Na een lange inactiviteit op competitievlak, toch voor onze jongere judoka’s, was er opnieuw een tornooi te Waarschoot.
In de voormiddag was het de beurt aan U11, de pupillen. Lara Van Muylder en Thijs Paelman waren extra vroeg opgestaan voor deze sportieve uitdaging. 2de tornooi voor Lara, eerste kennismaking met competitie voor Thijs. Lara vocht haar eerste kamp overtuigend, maar kon niet scoren. Tweede kamp dikke pech: gevallen op de elleboog en niet meer in staat verder te doen.
Voor Thijs was het allemaal een beetje nieuw. Hij verloor zijn kampen maar mag terugblikken op toch een sterke laatste kamp, waarbij hij bewees dat hij iets in zijn mars heeft. Volgende keer lukt het vast beter! Proficiat voor jullie inzet en doorzettingsvermogen Lara en Thijs!
Na de middag kwamen de miniemen (U13) in actie: Arno Robbens en Cas Saesen, die al verschillende malen meededen, en voor het eerst ook Bastiaan De Langhe en Hannelore Vande Keer. Hannelore mocht de spits afbijten. Goede inzet tijdens eerste kamp, maar ze laat zich verrassen (overname o soto gari). Tweede kamp supergoed gevochten. Ze wint op beslissing. Proficiat, Hannelore! Van Arno zijn we gewoon dat hij goed scoort maar hij had zijn dagje niet. Volgende keer vast beter! Cas vocht vooral zijn eerste kamp heel goed, verloor slechts met kleinste punt. De volgende tegenstanders waren net iets te sterk, vooral bij het grondwerk. Goede inzet en gedrevenheid, Cas! Voor Bastiaan was het de vuurdoop. Ook hij had het tijdens het grondwerk zwaar en verloor zijn kampen. Wij zijn toch superblij met jullie positieve ingesteldheid en enthousiasme!

Goed gedaan!

Nele en Alain, coaches van dienst.

Advertentie