Diploma-uitreiking kleuters

Het slechte weer kon hen niet deren! Net als vorige zondagen zorgden onze kleuterjudoka’s ervoor dat ze er weer stonden samen met hun mama en/of papa.
Maar de les van afgelopen zondag zou wel een speciale worden, het was de laatste van reeks 1 van dit seizoen en er viel een diploma te rapen, nl. dat van “Megakleuter”.
Eind september zijn we van start gegaan met een nieuwe reeks van kleuterjudo. Op zondagochtend gaven de kleuters en hun ouders steeds het beste van zichzelf en werd hen op een speelse manier de basistechnieken van het judo bijgebracht. Elke les verliep volgens een welbepaald thema en alle lessen samen hadden een welbepaald einddoel voor ogen. En om te tonen dat ze alles onder de knie hebben, waren ook een aantal doorwinterde zwarte gordels uitgenodigd op de laatste kleutertraining. Onze kleuters zouden hen ondermeer tonen dat ze konden vallen zonder zich pijn te doen, en nog veel uitdagender : ze zouden alle zwarte gordels één voor één op de mat gooien.
Ook al hadden onze kleuters wat kriebels in de buik, ze brachten het allemaal tot een goed einde en gingen, na het krijgen van een drankje en snakje om terug op krachten te komen, tevreden naar huis met hun welverdiend Megakleuter-diploma.
Op 30 januari start Reeks 2 van Kleuterjudo. Deze reeks zal eindigen op zondag 8 mei. Thema’s : Trekken & Sleuren, Rollebollen, Reis rond de Wereld, Ren je Rot, Vallende Sterren, Stoeispelen, Dierenmanieren, Superhazen, Sumoka’s, Piratenslag en Megakleuters.
Om de kwaliteit te kunnen garanderen zal het aantal inschrijvingen zoals altijd beperkt worden. Meer informatie is terug te vinden op http://www.judocluboosterzele.be of info@judocluboosterzele.be.
Bij deze willen we onze kleuterjudoka’s en hun ouders nogmaals bedanken voor hun inzet zo vroeg op een zondagochtend!

Advertentie