Competitie U11/U13 Berlare 20 Februari 2011

Sommige judoka’s hebben in het vorig kalendarjaar al mogen proeven van competitie. Dis is niet altijd tevreden, maar wij waren heel tevreden over jullie prestaties. Niet enkel op judovlak, maar ook jullie ingesteldheid (het omgaan met winst en verlies, de stress ,…) was de juiste, een positieve competitiementaliteit !
Anderen waren nog te jong of hadden nog niet de gewenste judograad. Ben je geboren in 2001 en 2002 en bezit je minstens een gele gordel, dan mag je deelnemen bij de pupillen, U11. Ben je geboren in 2000 of 1999 en heb je minstens oranje gordel, dan mag je deelnemen bij de miniemen, U13.
Zondag 20 Februari 2011 is er competitie te Berlare (Gem. Sporthal, Molenstraat 1b, 9290 Berlare-Overmere) voor U11, U13.
Voor zij die nog niet hebben meegedaan is dit de kans om van een tornooi te proeven.
De judoka’s waarvan we denken dat ze er klaar voor zijn hebben een brief meegekregen om indien ze willen in te schrijven. Inschrijven kan door het strookje onderaan de brief terug te bezorgen aan Nele op ten laatste woensdag 09 februari of door in te schrijven via de knop inschrijven competitie op onze website.
Voor de pupillen U11 is de competitie in de voormiddag (weging vanaf 8u30), voor de miniemen U13 is dit in de namiddag (weging vanaf 12u45). De pupillen verzamelen om 07u45 aan de sporthal van Oosterzele en worden dan samen naar Berlare gereden. De miniemen vertrekken om 12 u aan de sporthal van Oosterzele.
Wat breng je mee : sportzak met wat eten en drinken, een gewassen judopak, witte T-shirt (meisjes), een trainingsvest of trui, pantoffels. Niet te vergeten nagels kort geknipt en lange haren samengebonden met allestiek en jullie vergunning!!!
Onze judoka’s worden gecoacht door ons, maar uiteraard verwachten we dat elke judoka begeleid wordt door een ouder !!!

Advertentie