Provinciaal Kampioenschap Aalter: Net Niet

Afgelopen zondag, 6 februari, was er het Provinciaal Kampioenschap U15, U17, U20 te Aalter. Onze coaches van dienst ( Guy DV, Rudy VP en Rudy DC) trokken op met 8 judoka’s en een goed voorgevoel.
Onze judoka’s : Karel, Wolf, Sander, Sam, Yannick, Ruben, Lennert en Xander hadden daags ervoor nog een paar laatste tips gekregen van Koen tijdens de 2-wekelijkse competitietraining. Ze waren ook gemotiveerd en wilden zich tonen met hun rugnummers op.
Xander als benjamin van het team mocht de spits afbijten. Hij deed het goed maar zijn meer ervaren tegenstander was toch – voorlopig althans – nog een maatje te zwaar. Xander kreeg geen herkansingen meer. Onze andere judoka’s vochten ook allemaal tot het uiterste en lieten mooie dingen zien. Lennert en Sam mochten beiden in hun reeks voor de derde plaats vechten maar het mocht niet zijn.
Onze jongens deden het vrij goed maar het tikkeltje extra dat het verschil tussen winst en verlies betekent, was er nog niet altijd op het juiste moment. Ze kwamen terug met een pak extra ervaring én de juiste instelling om door te gaan. Ze gaan ervoor en zullen dit tonen op de trainingen en competitietrainingen om de volgende keer met medailles terug te keren.
Hieronder een impressie van tijdens het kampioenschap met dank aan de fotograaf van dienst :

https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Advertentie