U11, U13 Tornooi te Berlare

In Berlare vond zondag 20 februari het tornooi voor onze jongste competitiejudoka’s plaats.

In de voormiddag kwamen Quinten De Troyer en Janne Louage op de mat. Elk vochten ze 3 kampen. Voor Janne was het de eerste keer dat ze deelnam aan competitie. Ze was dan ook erg zenuwachtig. De eerste kamp vocht ze goed, maar verloor. De volgende twee kampen won ze mooi met ippon! Erg goed gedaan, een verdiende 2de plaats voor Janne: proficiat! Voor Quinten was het de tweede competitie waar hij aan deelnam. Quinten deed zijn uiterste best met mooi judo maar onze Benjamin slaagde er niet in zijn wedstrijden te winnen. Een gebrek aan ervaring deden hem nog de das om. Met de medialle rond de hals was  Quinten  al vastbesloten om tegen de volgende competitie er weer te staan met alweer wat meer ervaring erbij.

Kasper Goossens, Cas Saesen en Andreas Dejaegere kwamen in de namiddag in actie. Voor Kasper de allereerste keer op competitie. Hij bleef erg kalm en deed goed zijn best maar mist nog wat ervaring en techniek en kon daarom niet winnen. Zijn laatste kamp was zijn beste. Verder blijven trainen en volgende keer zal het al heel wat beter gaan, Kasper! Andreas heeft al wat meer ervaring en vecht mooie wedstrijden. 1 kamp gewonnen, 2 verloren en zo een mooie 3de plaats. Cas is ook geen groentje meer op competitieniveau en dat zie je. Erg spannende wedstrijden maar net niet kunnen winnen… De aanhouder wint, Cas! Wij zijn er zeker van!

Aan al onze deelnemers: Zeer goed gedaan! Tot de volgende competitie…

Hieronder enkele sfeerfoto’s

https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Advertentie