U11 & U13 te Zelzate.

Ook op Zondag 20 maart was er de competitie voor U11 en U13 te Zelzate. Er waren zeer veel deelnemers voor deze competitie.
Ook meer en meer van onze Oosterzeelse judoka’s beginnen deel te nemen aan competities. Voor deze competitie trokken we op met wel 6 judoka’s.
In de voormiddag was het tijd voor de U11. De Oosterzeelse U11s waren : de benjamin van de groep Quinten De Troyer, Seppe Van de Vijver en Robbe De Suter. Voor Seppe en Robbe was dit de eerste deelname aan een competitie. Alle drie de judoka’s vochten met een leeuwenhart, Robbe kon zijn allereerste wedstrijd op competitie winnen, maar moest net de duimen leggen in de volgende 2 matchen. Seppe kreeg eerst een keiharde tegenstander voorgeschoteld, die hem een lichte blessure opleverde. Ook al vocht Seppe dapper door hij verloor net de match.  Seppe liet mooie dingen zien in zijn volgende wedstrijden maar kon dit net niet omzetten in overwinningen. Quinten  haalde ook alles uit de kast, maar kon ook zijn inzet net niet verzilveren. Alhoewel hij er dicht bij was bij de wedstrijd die eindigde op beslissing.
In de namiddag was het de beurt aan onze U13s.  Daarvoor waren Andreas Dejaegere, Cas Saesens en Jordy De Temmerman komen opdagen.  Ook nu waren onze mannen zeer strijdlustig. Andreas kon dit omzetten in een gewonnen wedstrijd, alsook Jordy. Cas kon twee van zijn drie wedstrijden winnen en moest nipt de duimen leggen voor de derde match. Dit leverde Cas een mooie tweede plaats op. Knap gedaan!!!
Proficiat jongens, jullie hebben een bewonderenswaardige inzet getoond en de juiste mentaliteit. De vooruitgang die jullie maken op deze competities is ook opmerkelijk en doet ons dromen van een mooie toekomst. Doe zo verder ………

Ook veel dank aan de begeleiders : Alain, Dries en Thomas.

Hieronder enkele sfeerfoto’s:

https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Advertentie