Diploma’s voor onze kleuterjudoka’s

Afgelopen zondag, 8 mei, op de ochtend van moederdag waren onze allerjongsten van judoclub Oosterzele aan hun laatste les van het seizoen toe. Enkele afwezigen niet te na gesproken, was iedereen op post. Tijdens deze les met het thema “megakleuters” konden onze jonge sportievelingen hun diploma van Megakleuter behalen. De proeven die ze daarvoor moesten afleggen waren niet van de poes. Onze kleuters hadden als opdracht een perfecte achterwaartse en zijwaartse judoval te tonen alsook en dit was nog het moeilijkste, een 4 tal ervaren zwarte gordels op de mat gooien.
Maar zoals verwacht brachten al onze “Megakleuters” het er schitterend van af en konden ze apetrots met een diploma huiswaarts keren.
Zie foto’s hieronder voor een sfeerbeeld

https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Advertentie