Reeks 1 kleuterjudo

Een nieuwe reeks van het kleuterjudo zit er aan te komen.
Op Zondag 25 september gaan we van start. Net als vorige jaren zal elke les volgens een welbepaald thema verlopen. Op een speelse wijze samen met de ouders worden onze kleuters de basisvaardigheden van het judo bijgebracht. Het ideale ouder-kind moment en plezier verzekerd.
Hieronder zijn de thema’s en data van reeks 1 :
  1. 25 september : Gordelen
  2. 02 oktober : Hazewind
  3. 16 oktober : Stad op Stelten
  4. 23 oktober : Disco
  5. 30 oktober : Vechten met mama & papa
  6. 13 november : Rollen & Bollen
  7. 20 november : Jump
  8. 27 november : Kruip & Sluip
  9. 04 december : Superpieten
  10. 11 december : Megakleuters
Om de kwaliteit van de lessen te garanderen is het aantal inschrijvingen terug beperkt. Wees er tijdig bij !!! Inschrijven kan steeds via mail info@judocluboosterzele.be of kom gewoon langs tijdens een van de trainingssessies van Benjamins, jongeren of volwassenen voor meer informatie.
Advertentie