Tornooi Aalst : Zilver voor Quinten

Quinten De Troyer behaalde een tweede plaats op het U11 tornooi te Aalst.
Tijdens zijn eerste wedstrijd moest Quinten nog op ritme komen en moest na knap tegenwerk en positief judo toch uiteindelijk over de rug van zijn tegenstander, ippon voor de tegenpartij. Quinten liet de moed niet zakken en begon overtuigend aan de tweede wedstrijd. Hier scoorde hij direct een waza-ari  met een osoto gari als overname. Na nog een aantal yoko’s in zijn voordeel kon Quinten zijn tegenstander in houdgreep vasthouden en er een vol punt van maken. Ook tijdens de derde wedstrijd nam Quinten de bovenhand en maakte het vrij vlug af met opnieuw een houdgreep.
Dit alles werd beloond met een mooie tweede plaats, niet slecht om het jaar te starten.

https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Advertentie