Competities Jeugd

Voor al onze judoka’s die mee willen doen aan competities. Gewoon de knop “inschrijven competities” gebruiken. Op die pagina staan alle door onze coaches begeleide competities voor de rest van het seizoen. Na het indrukken van de knop, gewoon de pagina vervolledigen en op de knop verzenden drukken. Opgelet men kan maar voor 1 competitie tegelijk inschrijven op dit moment. Als je meerder competities wenst mee te doen , moet het formulier voor elke competitie ingevuld worden. Onze excuses voor het ongemak.
Voor onze U11/U13 is de eerstvolgende afspraak op Zondag 29 januari te Berlare.
Voor onze U15/U17/U20 is dat het provinciaal kampioenschap op Zaterdag 4 februari.
Niet vergeten voor op competitie : sportzak met een net gewassen judopak. witte T-shirt (meisjes), een trainingsvest of trui, pantoffels , wat eten en drinken. Zorg ervoor dat de nagels verkort zijn en lange haren samengebonden met een elastiek. En ook zeer belangrijk een geldige vergunning en veel goesting !!!!
Advertentie