Twee maal Zilver en Brons te Berlare

Op het zwaar bezette tornooi van Berlare namen zondag 3 van onze judoka’s deel : Quinten, Charlotte en Robbe.
Quinten en Charlotte kwamen uit in de U11, Robbe in de U13 reeks.
Quinten mocht als eerste van start in zijn reeks. Hij won zijn 2 eerste wedstrijden overtuigend telkens met een mooie overname. Maar tijdens de derde wedstrijd liet hij zich in de eerste second van de wedstrijd verrassen met een vol punt tegen. Hierdoor kon hij net geen foutloos parcours afleggen en werd Quinten tweede. Voor Charlotte was het haar debuut op een tornooi. In haar poule diende ze the Best of 3 matchen te vechten. Ondanks de zenuwen kon ze haar eerste wedstrijd op beslissing winnen, vooral te danken aan haar mooie overname. Tijdens de tweede en derde wedstrijd waren de zenuwen al wat weg en vocht Charlotte nog overtuigender. Maar toch moest ze twee maal de duimen leggen. Eindresultaat, een tweede plaats, niet slecht voor een eerste competitie!!
In de namiddag kwam Robbe aan de beurt. Robbe is nu U13 en deed dat ook zeer goed. Robbe won 1 wedstrijd en verloor er twee. Dit resulteerde in een prachtige 3de plaats. Supergoed gedaan !!
Aan alle drie de judoka’s een dikke proficiat !!
 

https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Advertentie