Flash : Provinciaal Kampioenschap 2maal Brons

Op Zaterdag 4 Februari was er het Provinciaal Kampioenschap U15, U17 en U20 te Aalter.
Zes van onze jongens namen deel : Cas, Xander, Sam, Karel, Wolf, Lennert.
Coach van dienst op deze ijskoude dag was Rudy Van Peteghem. Voor Cas was het zijn eerste wedstrijd als U15. Cas heeft knap en dapper gevochten maar tijdens de twee kampen waren zijn tegenstanders nog net iets te sterk. Xander had pech in een uitzonderlijk sterke loting uit te komen. Hij verloor zijn eerste wedstrijd en kon geen herkansing meer vechten. Voor Sam was het ook niet gemakkelijke, maar hij kon toch een derde plaats uit de wacht slepen en een ticket voor de regionale kampioenschappen van volgende week. Karel vocht zeer knap, kon zijn eerste match op overtuigende wijze winnen, moest door een foutje de duimen leggen bij de tweede kamp. Tijdens de herkansingen won Karel opnieuw en tijdens de wedstrijd voor het brons was het net niet.  Lennert en Wolf kwamen beiden in dezelfde loodzware categorie uit. Wolf verloor nipt zijn eerste wedstrijd door een onoplettendheid, maar herpakte zich knap en won alle volgende wedstrijden op een overtuigende wijze. Ook Lennert starte knap, in de tweede ronde was hij door de ruime voorsprong net iets te enthousiast , wat hem de overwinning koste. Lennert kwam in de herkansingen , kon nog winnen, maar tijdens zijn kamp voor de derde plaats was het ook voor hem net niet.
Eindbalans, 2 x Brons (Wolf en Sam) en een aantal keer net niet. Als we naar de jonge leeftijd van onze judoka’s in hun categorieën kijken beloffd dit mooie dingen de komen maanden en jaren !!
De coach was supertevreden met de geleverde prestaties van alle judoka’s.
Dikke proficiat en knap gedaan mannen !!!!

https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Advertentie