U15/U17/U20 Tornooi te Moortsele

We hadden 2 judoka’s die deelnamen aan het U15/U17/U20 Tornooi te Moortsele voor groene en blauwe gordels.
Cas, U15 categorie -42 kg
De tegenstand was zaterdag een nog een beetje te sterk voor Cas. Hij verloor zijn eerste wedstrijd met houdgreep van de latere winnaar in zijn categorie. De 2dewedstrijd ging al een stuk beter maar 2 wazari’s maakten een einde aan het tornooi. Toch een mooie prestatie van Cas. 
Xander, U17 categorie -66 kg
Xander wou eigenlijk voor de -60 kg gaan, maar een pizza te veel op zaterdag avond bracht hem in de -66 kg categorie. Xander verloor zijn eerste wedstrijd ook tegen de latere finalist, maar vocht dapper terug en kon met 2 yuko’s en een waza ari toch beslag leggen op een 3de plaats. Proficiat!
Knap gedaan jongens, de aanhouder die wint !!!
Advertentie