Diploma’s Kleuterjudo Reeks2

Zondag 22 april 2012 was het alweer zover : de laatste les van reeks 2 kleuterjudo van dit seizoen. De allerjongsten bij JCO wilden er allemaal nog eens flink invliegen. Spijtig genoeg konden enkele dapperen niet aanwezig zijn op deze laatste les. De zenuwen waren bij sommigen toch wel een beetje gespannen. Er viel namelijk een diploma van Megakleuter te verdienen! Wat moesten ze hiervoor doen? Gewoon hun valbewegingen tonen en wat nog belangrijker was; enkele doorwinterde zwarte gordels omver gooien.
Nadat ze allemaal stevig geoefend hadden was de tijd er rijp voor. Vallen konden ze allemaal supergoed. Dat zal zeker helpen bij het ravotten deze zomer! Daarna moesten alle zwarte gordels er een voor een aan geloven. Alle Megakleuters gingen konden zo fier als een gieter met hun welverdiende diploma naar huis.
Het mooie buitenweer mag beginnen want de Megakleuters zijn er klaar voor.
Hieronder enkele sfeerbeelden:

https://picasaweb.google.com/s/c/bin/slideshow.swf

Advertentie