U11/U13 Evergem

Zondag 13 april 2014, laatste dag paasvakantie, Parijs-Roubaix, maar ook de competitie U11/U13 te Evergem. Met 10 Judoka’s waren we van JCO. Voor de U11 gingen Max-Emille Platteeuw, Thijs De Langhe, Senne Engels, Ruben Haesaert, Brent De Clercq, Casper De Troyer en Wout Verscheure. Zij mochten allemaal in de voormiddag kampen en deden dat zeer goed. We kunnen al bijna stellen zoals gewoonlijk , wonnen ze bijna allemaal het overgrote deel van hun kampen. Niemand slaagde erin al de kampen te winnen deze keer, maar toch opnieuw genoeg tweede en derde plaatsen. Voor Wout was het zijn debuut , knap eerste kamp gewonnen, maar tijdens tweede kamp kwam hij wel vrij onzacht met de mat in aanraking en diende zijn kamp te stoppen. Wout herstelde zich vrij snel van zijn verwonding en kon ook met een mooie medaille naar huis.
In de namiddag was het de beurt aan  Margot De Clercq, Jolan Tanaka en Quinten De Troyer. Alle drie mooi gevochten en een wedstrijd gewonnen. Wat hen toch elk een derde plaats opleverde.
De medaillekasten thuis beginnen te klein te worden !
Een meer gedetailleerd verslag volgt later.

Hieronder enkele sfeerfoto’s
https://photos.gstatic.com/media/slideshow.swf

Advertentie