Eerste dag InterClub 2014: ouch!

Onze mannen werkten afgelopen zondag, 16 oktober, hun eerste dag af van de interclubcompetitie.
Dat het een zware competitie zou worden, dat stond buiten kijf. Er was in de eerste plaats de promotie naar 2denationale met veel moeilijke tegenstanders, dus we wisten dat we het hard te verduren  zouden krijgen. Hier kwam echter nog bij dat we niet met een even sterke ploeg als vorig jaar konden aantreden: Koen vergat af te slaan bij een val van zijn mountainbike en brak een paar ribben, Robin kwetste zijn schouder bij zijn opleiding tot paracommando, Cas werd deze week ziek en nog een paar andere stekhouders verkozen om niet deel te nemen.
Onze tegenstanders waren Herzele, Kruishoutem, Tielt en Ingelmunster. We begonnen tegen Herzele en streden voor wat we waard waren, maar moesten duidelijk onze meerdere herkennen. Tegen Kruishoutem ging het al heel wat beter en haalden we onze eerste overwinning binnen. We hoopten vervolgens op hetzelfde elan door te gaan tegen Tielt, maar slaagden daar niet in en startten vol goede moed aan de laatste confrontatie van de dag tegen Ingelmunster.
Het begon goed met een mooie overwinning van Thomas, maar het liep goed fout in de volgende wedstrijd van Yannick. Hij begon de wedstrijd sterk maar moest opgeven door een pijnlijke blessure aan de knie.
Het was gelukkig niet alleen kommer en kwel. Ondanks de tegenslagen, bleven we hard knokken en we zagen dat degene die dit seizoen regelmatig kwamen trainen, zeker hun mannetje konden staan in deze zware divisie. We kijken dan ook volle moed uit naar volgende zondag en wensen Yannick veel sterkte en een spoedig herstel! 
 
Advertentie