U15/U18 Zelzate Goud voor Stijn

zelzate Stijn 2Op zondag 15 maart 2015 was er het U15/18 Tornooi te Zelzate. 5 judoka’s van JCO namen deel.
Bij de U15 : Quinten De Troyer. Bij de U18 : Nick Braeckman, Cas Saesen, Arno Robbens en Stijn Verscheure.
Quinten mocht de spits afbijten . Eerste wedstrijd werd verloren van de latere zilveren medaillewinnaar. In de herkansing kwam Quinten’s knie onzacht in contact met de voet van de tegenstander en eindigde zijn wedstrijd op de rode kruis brancard. Ondertussen alles ok met Quinten.

Arno domineerde zijn wedstrijd en verdiende ippon voor een knappe beweging, maar kreeg die niet.
Van die tweede kans maakte de tegenstander gebruik en ongelukkig kwam Arno in houdgreep. Ippon tegen en einde tornooi. Cas en Nick deden het zeer goed en konden allebei hun eerste wedstrijd winnen. Tweede wedstrijd verloren ze allebei. Beiden kregen herkansing en wonnen de eerste wedstrijd van hun herkansing. Hun tweede herkansingswedstrijd, dicht bij de bronzen medaille konden ze echter niet winnen.

Stijn kampte een vlekkeloos parcours en won al zijn wedstrijden met ippon. Hij nam onder andere revanche voor de regionale door te winnen van de bronzen medaillewinnaar. De hoogste podiumplaats was voor Stijn.

Knap gedaan mannen, een goede voorbereiding op Deinze!

Advertentie