U11/U13 Wetteren 9 mei 2015

Wetteren2015_001Zaterdag 9 mei was er het laatste  U11/U13 tornooi van dit seizoen te Wetteren. Onze jongens die zich een laatste maal klaargestoomd hadden waren U11: Wout Braeckman, Boris Nollet en Max-Emille Platteeuw. Bij de U13 waren van de partij : Thijs De Langhe, Casper De Troyer, Senne Engels, Brent De Clercq, Ruben Haesaert, Jolan Tanaka en Sander De Winne.

Onze U11 hadden hun dagje niet, wat elke sporter wel eens meemaakt. Max-Emille , Wout en Boris vochten hard en deden hun best maar onze jongens slaagden er niet in de overwinningen naar hun toe te trekken.

Wetteren2015_002In de namiddag zorgde Senne voor het meest spectaculaire moment door knap met rad zonder handen uit een heupworp te komen. Sander en Casper kwamen tegen elkaar uit in de poules. Thijs won bijna al zijn wedstrijden. Ruben, Brent en Jolan konden elk een wedstrijd knap winnen.

Na een geslaagde wedstrijddag konden onze kerels met een nieuwe medaille en een goed gemoed terugkeren naar huis.

De voorbereiding voor het nieuwe seizoen is al begonnen.
Alvast bedankt kerels voor al de inzet!

Advertentie