Laatste les kleuterjudo

_MG_3284De kleutertjes hebben zondagochtend hun laatste training gehad. Voor deze laatste les hadden we enkele zwarte banden opgetrommeld. Zij toonden waarom het belangrijk is dat je goed kan vallen in het judo en lieten zich vervolgens zelf werpen door alle kleuters. Eerst mocht iedereen uiteraard nog eens oefenen met mama en papa.

De kleuters hebben dit seizoen niet alleen leren vallen en werpen, maar ook hoe ze op grond iemand kunnen vastnemen en ontsnappen. Voor deze laatste les mocht iedereen proberen om de partner zo lang mogelijk vast te houden.

Omdat alle kleuters ongelooflijk hard hun best hebben gedaan kreeg iedereen op het einde van de les een gouden medaille. De kleuters die volgend jaar naar het eerste leerjaar gaan of al twee jaar kleuterjudo hebben gedaan, stappen in september over naar de groep van de Benjamins. De anderen zien we hopelijk volgend seizoen terug!

_MG_3300

Advertentie