Tornooi U11/U13 te Aalst

u11_6
Het was koud en vroeg toen we naar Aalst-Erembodegem vertrokken voor het miniementornooi. In de voormiddag kwamen Mattis De Winne, Bran Van Delsen, Xandres Platteeuw en Louis Haegeman aan de beurt.

Het was voor alle 4 hun vuurdoop want ze stonden voor de eerste keer op een competitiemat (als we ons eigen clubkampioenschap niet meetellen, natuurlijk)!

Er waren zenuwen en nieuwsgierigheid maar ook doorzettingsvermogen, judoplezier, sportiviteit en kameraadschap! Het was echt een topvoormiddag, alle vier hebben ze gewonnen! Mattis en Louis 1 keer en Xandres en Bran 3 keer. Een dikke proficiat voor onze allerjongsten!

In de namiddag kwamen de iets ouderen aan hun judotrekken. Boris Nollet, Thijs De Langhe, Sander de Winne, Ruben Haesaert en Senne Engels stonden te popelen om erin te vliegen. Sommigen mochten onmiddellijk aan de slag, anderen moesten langer wachten. Ook voor hen niets dan lof. Boris en Sander vochten mooie kampen maar konden net niet winnen, maar met die spirit komt die overwinning er zeker. Senne en Thijs haalden 2x de overwinning en Ruben kon ook 1x winnen met een prachtige heupworp.  Knap gekampt jongens!

Volgende afspraak is Berlare.

Advertentie