Tornooi Ingelmunster U18/18+

Op 12 maart was er het tornooi voor U18 en 18+ te Ingelmunster. Voor JCO namen Cas Saesen en Stijn Verscheure deel. Cas nam deel in de U18, en woog 1 kg teveel voor -66kg. Stijn startte in de -100kg categorie bij de +18 jarigen.

Cas startte zeer vlot en won overtuigend met ippon zijn eerste twee kampen wat hem in de halve finale bracht. In de halve finale kon hij het niet halen van de latere winnaar. Cas kreeg herkansing en kon voor de derde plaats kampen. Bij de kamp voor brons liet hij zich verrassen door een beenveeg. Knappe vierde plaats voor Cas in een drukbezette categorie.

Stijn, die eind vorige maand nog mocht meekampen op de Belgische kampioenschappen, kreeg als eerste tegenstander een oude bekende van het Belgisch kampioenschap voorgeschoteld. Stijn nam revanche voor zijn verliesmatch voor Brons op de Belgische door nu met ippon van diezelfde judoka te winnen.  Bij zijn volgende twee matchen had Stijn niet zoveel succes. Stijn mocht naar huis met een knappe bronze medaille .

Knap gekampt mannen!

Ingelmunster2016

Ingelmunster

Advertentie