Tornooi Berlare U11/U13 Zondag 24februari2019

Vorige zondag was onze Judoclub sterk vertegenwoordigd. Maar liefst negen judoka waren van de partij op het sterkbezette tornooi van Berlare. Onder het goedkeurend oog van de twee coaches, kwamen Anna Houthoofd, Kato Logghe, Kobe Caekbeke, Briek Van Dielsen, Quinten De Weirdt, Jarne De Sloover, Bram D’herde en Lothar Mahieu bij de U11 in actie. ’s Middags mocht ook Bran Van Dielsen opdraven bij de U13.

Het was een zeer sterk bezet en ook een druk tornooi. Anna Houthoofd was wat onder de indruk van de omstandigheden, maar kon dit toch omzetten in positiviteit toen ze moedig de mat opstapte. Ze was duidelijk de sterkste van de twee, maar twee makkelijk gegeven strafpunten maakten een einde aan haar tornooi. Jammer, maar niet zo erg. Volgende keer volgen er nog voldoende kansen!

Een dikke pluim gaat zeker naar Quinten De Weirdt die zeer enthousiast, maar iets te onbesuisd kampte. Niet erg, enkel een gebrek aan ervaring die zeker kan worden weggewerkt. Volgende keer kun je de net opgedane ervaring zeker toepassen! Alle begin is moeilijk Quinten.

Kato Logghe kon 1 wedstrijd winnen en dat leverde haar de derde plaats op. Ook Jarne De Sloover en Bram D’herde kampten sterk en konden een derde plaats veroveren.

Zilver was er voor Bran Van Delsen (U13) die twee keer zeer technisch kon winnen. Proficiat! Ook  Kobe Caekebeke kon beslag nemen op de tweede plaats met twee mooie overwinningen.

Lothar Mahieu en Briek Van Delsen waren zondag onklopbaar en etaleerden hun talent. Ze mochten naar huis met een eerste plaats.

Tenslotte willen de coaches iedereen bedanken voor hun inzet en enthousiasme, we waren dankbaar dat we zo’n toffe groep mochten coachen en we waren blij om zoveel plezier te zien!

Een uitgebreider relaas van de feiten zal binnenkort te lezen zijn in de nieuwe clubkrant van JCO. Tot dan!

GDG & SDT

sfeerbeeld van Bram in volle actie bij het wachten op zijn kamp

20190224_102157

Advertentie