Sinterklaas

Op zondag 28 november was hij daar. Sinterklaas. Ondanks de drukke periode en de pandemie wou Sinterklaas toch langskomen bij de jongste judoka’s van de club. De Sint had dit jaar 2 vrouwelijke assistenten bij : Sabrina en Marcella. Beide assistenten waren toch wel een beetje gek.

Bij de allerjongsten onze kleuters waren ze superblij de Sint te zien en trainer Thomas kon onze kleuters heel wat bewegingen laten demonstreren aan de Sint. De Heilige man was dan ook zo blij hiermee dat alle Kleuters ook wat lekkers kregen.

Bij de Benjamins waren ze dan weer verrast de Sint en zijn 2 assistenten te mogen verwelkomen. Er werd heel wat afgelachen en gezongen. En natuurlijk kregen alle judoka’s ook al wat lekkers mee. Tijdens het bezoek druppelden ook al wat jongeren binnen.

Alhoewel sommige judoka’s verrast waren dat er in het grote boek van de Sint zoveel over hen neergeschreven was. 🙂

Na het leuke bezoek was het voor de Sint, Marcella en Sabrina terug werken geblazen want de boot moet nog altijd uitgeladen worden met al dat speelgoed voor de kindjes.

De schoen zal op 6 December alvast overal klaar staan Sinterklaas

Advertentie