Fietstocht zaterdag 2 juli

Haal je fiets maar van onder het stof, smeer die ketting, want nu zaterdag 2 juli maken we samen een fietstocht. Wie zijn wij ? Wij dat zijn alle judoka’s die meetrainen met de groep van de volwassenen, ben je 14 jaar of ouder of bijna 14 smeer dan je benen maar in en spring zaterdag 2 juli op jullie fiets.

We verzamelen aan sporthal De Kluize (met fiets) , en vertrekken met de fiets om 14u. We vertrekken onder het principe samen uit samen thuis.

Onze bestemming is de uitkijktoren van Brakel. Is dit einddoel te hoog gegrepen dan nemen we wel een kortere baan door de Vlaamse Ardennen terug naar huis. We rijden op autoarme wegen van Oosterzele door de Vlaamse Ardennen.

Op onze terugweg stoppen we zeker voor wat verfrissing (ijsje?) 😉

Dus iedereen gewoon op post aan de sporthal met fiets op Zaterdag 2 juli om 14u.

Samen uit , samen thuis, het wordt geen wielerwedstrijd maar een coole rit langs baantjes in de streek waar je nog nooit bent geweest.