Judoclub Oosterzele viert in 2016 haar 25-jarig bestaan. De club werd in augustus 1991 opgericht door Ronny De Grove, Guy De Visscher en Rudy De Corte. Intussen heeft JCO meer dan 100 leden: veel jonge judoka’s, maar ook heel wat zwarte gordels die ooit hun eerste stapjes op de tatami hebben gezet in Oosterzele.

Een gezonde sportieve groepssfeer staat centraal in de club, maar voor wie dat wil is er uiteraard de kans om deel te nemen aan competities. Judoclub Oosterzele heeft een eigen mannenploeg, die in 2013 kampioen is geworden in derde nationale afdeling B.

In 2014 werd Judoclub Oosterzele omgevormd tot een vzw.

Raad Van Bestuur:

Voorzitter: Jimmy Couchie
Secretaris: Davy De Troyer
Penningmeester: Guy De Visscher
Bestuursleden: Nele Heylbroek, Stefan De Troyer, Dries Van den Bossche, Thomas De Mil

Technisch directeur: Ronny De Grove
Ere-Voorzitter:
Alain De Vos

Rekening- en clubnummer:

– Judoclub Oosterzele vzw is aangesloten bij de VJF (Vlaamse Judofederatie) met clubnummer 4061.
– Overschrijvingen van lidgeld en kimono’s kan op KBC rekeningnummer: BE52 7310 3902 6509